(044) 223-27-26
(095)-283-88-88
(067)-506-16-04
(044) 223-27-26
(095)-283-88-88
(067)-506-16-04
РусскийEnglishУкраїнський
Консалтинговая компания SV Development – оценка недвижимости, консалтинг, разработка концепции, оценка квартир, оценка земли, агентство недвижимости

Котеджне містечко "Grand City"

Котеджне містечко "Grand City"

 
Регіон: Київська область
 
Кількість будинків: 600
 
Площа ділянки: 142 га.
 

Загальна інформація:

Фахівцями СВ Девелопмент розроблена концепція котеджного селища «Grand City» розташованого в 25 кілометрах від Києва (Києво-Святошинський район).

Генеральний план селища «Grand City» передбачає будівництво 600 котеджів площею від 150 до 280 кв.м. на закритій території, що охороняється в 142 га. Земельні ділянки 15-25 соток розташовані так, щоб забезпечити максимально зручний під'їзд до домоволодіння.

Земельні ділянки пропонуються з обов'язковим підрядом на будівництво, основна маса будинків в селищі здаються під чорнову обробку. Майбутнім власникам пропонується для вибору по 2-6 різних проекту котеджів в залежності від площі і розташування домоволодіння з можливістю створення індивідуальних планувальних рішень (в рамках будинку).

Будівельні матеріали котеджів:

  • Фундамент: стрічковий;
  • Стіни: цегла, ін;
  • Покрівля: черепиця, ін;
  • Вікна: 2-х камерні склопакети;
  • Оздоблення фасадів: облицювальну цеглу, ін

Комунікації:

Централізована система комунікацій забезпечує безперебійну життєдіяльність селища «Grand City». У кожному котеджі встановлена автономна система опалення та гарячого водопостачання.

Інженерні комунікації:

  • Електрика - 15-35 кВт на ділянку
  • Водопровід - центральний в рамках селища
  • Каналізація - центральна в рамках селища
  • Газопостачання - магістральний
  • Система опалення - газовий котел

Зонування і впорядкування:

Єдина архітектурно-художня концепція селища ретельно продумана з урахуванням особливостей навколишнього ландшафту і побажань потенційних споживачів. Удома в селищі «Grand City» будуть витримані в західному європейському та класичному стилі.

На території будуть виконані ландшафтні роботи, мощення, підсвічування, озеленення, облаштовані зелена прогулочная зона, спортивні і дитячі майданчики.

Соціальна інфраструктура:

У селищі буде передбачена розвинена інфраструктура, яка включає будівництво торговельного, розважального та спортивного комплексу, адміністративний і диспетчерський блок, школу і дитячий садок, службу експлуатації й охорони, медичний пункт, гостьову автостоянку і ін

Безпека:

Територія обгороджена парканом і цілодобово охороняється професійною службою безпеки. За бажанням фахівці охоронного підприємства можуть створити багаторівневу систему охорони із застосуванням сучасних технічних засобів спостереження та оповіщення. На території селища буде організований контрольно-пропускний режим.

Управління:

Для забезпечення життєдіяльності селища «Grand City» буде створена власна експлуатаційно-управляюча компанія, яка буде здійснювати обслуговування будівель, інженерних систем і доріг, прибирання території, а також надавати інші послуги.