(044) 223-27-26
(095)-283-88-88
(067)-506-16-04
(044) 223-27-26
(095)-283-88-88
(067)-506-16-04
РусскийEnglishУкраїнський
Консалтинговая компания SV Development – оценка недвижимости, консалтинг, разработка концепции, оценка квартир, оценка земли, агентство недвижимости

Котеджне містечко "Diamond"

Котеджне містечко "Diamond"

 
Регіон: Крим
 
Кількість будинків: 73
 
Площа ділянки: 19 га.
 

Загальна інформація:

Фахівцями СВ Девелопмент розроблена концепція котеджного селища «Diamond» розташованого за 10 кілометрів від Євпаторії (Сакський район).

Генеральний план селища «Diamond» передбачає будівництво 73 котеджів площею від 70 до 230 кв.м. на закритій території, що охороняється в 19 га. Земельні ділянки 8-20 соток розташовані так, щоб забезпечити максимально зручний під'їзд до домоволодіння.

Частково земельні ділянки пропонуються з обов'язковим підрядом на будівництво, частково з готовими будинками, основна маса котеджів у селищі здаються під чорнову обробку.

Майбутнім власникам пропонується для вибору 15 різних проектів котеджів в залежності від площі і розташування домоволодіння з можливістю створення індивідуальних планувальних рішень (в рамках будинку).

Будівельні матеріали котеджів:

  • Фундамент: стрічковий;
  • Стіни: камінь-черепашник, ін;
  • Покрівля: черепиця, ін;
  • Вікна: 2-х камерні склопакети;
  • Обробка фасадів: штукатурка, ін

Комунікації:

Централізована система комунікацій забезпечує безперебійну життєдіяльність селища «Diamond». У кожному котеджі встановлена автономна система опалення та гарячого водопостачання.

Інженерні комунікації:

  • Електрика - 13-25 кВт на ділянку
  • Водопровід - центральний в рамках селища
  • Каналізація - центральна в рамках селища
  • Газопостачання - немає
  • Система опалення - електричний котел

Зонування і впорядкування:

Єдина архітектурно-художня концепція селища ретельно продумана з урахуванням особливостей навколишнього ландшафту і побажань потенційних споживачів. Удома в селищі «Diamond» будуть витримані в західному європейському стилі.

На території будуть виконані ландшафтні роботи, мощення, підсвічування, озеленення, облаштовані зелена прогулочная зона, спортивні і дитячі майданчики.

Соціальна інфраструктура:

У селищі буде передбачена розвинена інфраструктура, яка включає будівництво спортивного комплексу, адміністративний і диспетчерський блок, службу експлуатації й охорони, медичний пункт, гостьову автостоянку і ін

Безпека:

Територія обгороджена парканом і цілодобово охороняється професійною службою безпеки. За бажанням фахівці охоронного підприємства можуть створити багаторівневу систему охорони із застосуванням сучасних технічних засобів спостереження та оповіщення. На території селища буде організований контрольно-пропускний режим.

Управління:

Для забезпечення життєдіяльності селища «Diamond» буде створена власна експлуатаційно-управляюча компанія, яка буде здійснювати обслуговування будівель, інженерних систем і доріг, прибирання території, а також надавати інші послуги.