(044) 223-27-26
(095)-283-88-88
(067)-506-16-04
(044) 223-27-26
(095)-283-88-88
(067)-506-16-04
РусскийEnglishУкраїнський
Консалтинговая компания SV Development – оценка недвижимости, консалтинг, разработка концепции, оценка квартир, оценка земли, агентство недвижимости

Котеджне містечко "Приозерне"

Котеджне містечко "Приозерне"

 
Регіон: Хмельницька
 
Кількість будинків: 118
 
Площа ділянки: 21 га.
 

Загальна інформація:

Фахівцями СВ Девелопмент представлені концептуальні опрацювання котеджного селища «Приозерний» розташованого в 3 кілометрах від Хмельницького (Вінницьке напрямок).

Генеральний план селища «Приозерний» передбачає будівництво 70 котеджів і 48 таун-хаусів площею від 160 до 400 кв.м. на закритій території, що охороняється в 21 га. Земельні ділянки 5-30 соток розташовані так, щоб забезпечити максимально зручний під'їзд до довомладеніям.

Забудова селища планується вестися в дві черги. Перша черга передбачає зведення 70 котеджів і 48 таун-хаус для постійного проживання, друга - будівництво об'єктів інфраструктури.

Основна маса ділянок пропонуються з обов'язковим підрядом на будівництво (під чистове оздоблення), частина в стані «під ключ».

Майбутнім власникам пропонується для вибору по 1-3 різних проекту котеджів в залежності від площі і розташування домоволодіння з можливістю створення індивідуальних планувальних рішень (в рамках будинку).

Будівельні матеріали котеджів:

  • Фундамент: стрічковий блоковий;
  • Стіни: піно-і газобетонні блоки;
  • Покрівля: м'яка рулонна;
  • Вікна: 2-3-х камерні склопакети, пластик;
  • Оздоблення фасадів: штукатурка.

Комунікації:

Автономна на кожну ділянку система комунікацій (водопостачання, опалення, каналізація) забезпечує безперебійну життєдіяльність селища «Приозерний».

Інженерні комунікації:

  • Електрика - 15-23 кВт на ділянку
  • Водопровід - індивідуальна свердловина на ділянку
  • Каналізація - локальні очисні споруди
  • Газопостачання - магістральний
  • Система опалення - газовий котел

Зонування і впорядкування:

Єдина архітектурно-художня концепція селища ретельно продумана з урахуванням особливостей навколишнього ландшафту і побажань потенційних споживачів. Удома в селищі «Приозерний» будуть витримані в неповторному змішаному стилі класики і західної архітектури.

На території будуть виконані ландшафтні роботи, мощення, підсвічування, озеленення, облаштовані зелена прогулочная зона, спортивна і дитячі майданчики, ін

Безпека:

Територія обгороджена парканом і цілодобово охороняється професійною службою безпеки.
На території селища буде організований контрольно-пропускний режим.

Управління:

Для забезпечення життєдіяльності селища «Приозерний» буде створена власна експлуатаційно-управляюча компанія, яка буде здійснювати обслуговування будівель, інженерних систем і доріг, прибирання території, а також надавати інші послуги.