(044) 223-27-26
(095)-283-88-88
(067)-506-16-04
(044) 223-27-26
(095)-283-88-88
(067)-506-16-04
РусскийEnglishУкраїнський
Консалтинговая компания SV Development – оценка недвижимости, консалтинг, разработка концепции, оценка квартир, оценка земли, агентство недвижимости

Котеджне містечко "Зелені пагорби"

Котеджне містечко "Зелені пагорби"

 
Регіон: Київська
 
Кількість будинків: 90
 
Площа ділянки: 19 га.
 

Загальна інформація:

Фахівцями СВ Девелопмент розроблена концепція і бізнес-план котеджного селища «Зелені пагорби» розташованого в 30 кілометрах від Києва (Одеський напрямок).

Генеральний план селища «Зелені пагорби» передбачає будівництво 73 котеджів і 17 таун-хаусів площею від 160 до 300 кв.м. на закритій території, що охороняється в 19 га. Земельні ділянки 3-26 соток розташовані так, щоб забезпечити максимально зручний під'їзд до котеджів і таун-хауса.

Забудова селища планується вестися в три черги. Перша черга передбачає зведення 41-го котеджу для постійного проживання, другий - ще 32 котеджів і 17 таун-хаусів, третя черга забудови - передбачає зведення об'єктів інфраструктури.

Удома в селищі здаються з повною чорновою обробкою, по всіх приміщеннях виконана вся інженерна розводка. Майбутнім власникам пропонується для вибору 3-4 різні проектів котеджів, щоб не створювати дисонансу, але в той же час забезпечити можливість відрізняти один будинок від іншого і, таким чином , внести розумне різноманітність, підпорядковане єдиному архітектурному задуму.

Будівельні матеріали котеджів

  • Фундамент: палі з монолітного залізобетону;
  • Стіни: сендвіч;
  • Покрівля: м'яка руберойдовий черепиця;
  • Вікна: 2-хкамерние склопакети;
  • Оздоблення фасадів: сайдинг.

Комунікації:

Централізована система комунікацій забезпечує безперебійну життєдіяльність селища «Зелені пагорби». У кожному котеджі встановлена автономна система опалення та гарячого водопостачання, що працює на природному газі, що знижує до мінімального рівень оплати комунальних платежів. При цьому господар має можливість встановлювати оптимальну температуру опалення та гарячої води.

Інженерні комунікації:

  • Електрика - до 20 кВт на ділянку
  • Водопровід - центральний в рамках селища
  • Каналізація - локальні очисні споруди
  • Газопостачання - магістральний
  • Система опалення - газовий котел

Зонування і впорядкування:

Єдина архітектурно-художня концепція селища ретельно продумана з урахуванням особливостей навколишнього ландшафту і побажань потенційних споживачів. Удома в селищі «Зелені пагорби» будуть вирішені в стилі, що властивий приватної забудови поширеною в Канаді, США, Німеччини, Фінляндії, Норвегії, Швеції (у цих країнах за даною технологією побудовано до 80% приватних будинків).

На території будуть виконані ландшафтні роботи, мощення, підсвічування, озеленення, облаштовані зелена прогулочная зона, спортивна і дитячі майданчики, впорядковано озеро.

Соціальна інфраструктура:

Адміністративно-дозвільний центр, що самі необхідні елементи внутрішньої інфраструктури селища: супермаркет, невеликий спортивний комплекс, кафе з європейською кухнею, адміністративний і диспетчерський корпус, медичний пункт, гостьову автостоянку і пункт охорони.

Безпека:

Територія обгороджена парканом і цілодобово охороняється професійною службою безпеки. За бажанням фахівці охоронного підприємства можуть створити багаторівневу систему охорони із застосуванням сучасних технічних засобів спостереження та оповіщення. На території селища організований контрольно-пропускний режим.

Управління:

Для забезпечення життєдіяльності селища «Зелені пагорби» буде створена власна експлуатаційно-управляюча компанія, яка буде в подальшому здійснювати обслуговування будівель, інженерних систем і доріг після продажу будинків, прибирання території, а також надавати інші послуги. Передбачено цілодобове чергування фахівців аварійно-диспетчерської служби.