(044) 223-27-26
(095)-283-88-88
(067)-506-16-04
(044) 223-27-26
(095)-283-88-88
(067)-506-16-04
РусскийEnglishУкраїнський
Консалтинговая компания SV Development – оценка недвижимости, консалтинг, разработка концепции, оценка квартир, оценка земли, агентство недвижимости

Котеджне містечко "Жайворонок"

Котеджне містечко "Жайворонок"

 
Регіон: Київська
 
Кількість будинків: 122
 
Площа ділянки: 22 га.
 

Загальна інформація:

Фахівцями СВ Девелопмент розроблена концепція і бізнес-план котеджного селища «Жайворонок» розташованого в 40 кілометрах від Києва (Васильківське напрямок).

Генеральний план селища «Жайворонок» передбачає будівництво 122 котеджів площею від 210 до 360 кв.м. на закритій території, що охороняється в 22 га. Земельні ділянки 10-25 соток розташовані так, щоб забезпечити максимальну ізольованість і зручний під'їзд до котеджів.

Забудова селища ведеться в три черги. Перша черга передбачає зведення 40-ка котеджів для постійного проживання, другий - ще 82 котеджів, третя черга забудови - це будівництво об'єктів соцкультпобуту.

Удома в селищі здаються з повною чорновою обробкою, по всіх приміщеннях виконана вся інженерна розводка. Представлено декілька основних типів будинків, кожен з яких має різноманітне виконання. Конструктивні особливості будь-якого котеджу такі, що дозволяють замовнику вибрати його внутрішнє планування відповідно до індивідуальних побажань.

Будівельні матеріали котеджів

  • Фундамент: на бурових палях з гідроізоляцією;
  • Стіни: пеноблок, цегла;
  • Покрівля: бітумна черепиця;
  • Вікна: 2-хкамерние склопакети;
  • Оздоблення фасадів: шпаклівка, фарба, цоколь оброблений природним лицювальним каменем.

Комунікації:

Інженерна інфраструктура селища «Жайворонок» виконана в суворій відповідності зі світовими стандартами: електроенергія, водопровід, каналізація, газ, телефон, Інтернет. Всі будинки будуть обладнані охоронною та пожежною сигналізацією.

Інженерні комунікації:

  • Електрика - 20 кВт на ділянку
  • Водопровід - центральний
  • Каналізація - центральна
  • Газопостачання - магістральний
  • Система опалення - автономна

Зонування і впорядкування:

Власна розвинена інфраструктура «Жайворонка» містить у собі місця для зимового та літнього відпочинку дорослих і дітей. На березі ставка, розташованого поряд з селищем, буде обладнаний пляж.

В облаштованому парку розмістяться альтанки і вуличні лавки, прокладені бруковані стежки для піших прогулянок і велосипедні доріжки.

У «Жайворонку» передбачена система освітлення з підземною розведенням кабелів і декоративними стовпами освітлення, придорожня система стоку зливових вод, заасфальтовані під'їзні дороги, вимощені плиткою тротуари і доріжки.

Соціальна інфраструктура:

На території селища передбачена зона загального користування, що включає в себе бар, супермаркет, невеликий спорт-клуб, магазин-кафе.

Для дітей передбачається будівництво дитячого клубу з ігровим центром, будуть встановлені дитячі ігрові майданчики, спортивні майданчики для гри у волейбол та бадмінтон.

Крім того, в селищі будуть розміщені: медпункт і аптека, підприємства побутового обслуговування, автосервіс і адміністративну будівлю.

У безпосередній близькості від адміністративного корпусу обладнана гостьова автостоянка.

Безпека:

По периметру селище «Жайворонок» виділений єдиної огорожею і забезпечений контрольно-пропускними пунктами охорони. У темний час доби працює зовнішнє освітлення, а також підсвічування ділянок і фасадів котеджів. Єдина система комунікацій міського типу та цілодобової охорони (надійна охоронна сигналізація в поєднанні з організацією патрульної служби) забезпечить комфортні умови проживання і безпеку.

Управління:

Для забезпечення життєдіяльності селища буде створена власна експлуатаційно-управляюча компанія, яка буде в подальшому здійснювати обслуговування будівель, інженерних систем і доріг після продажу будинків, прибирання території, а також надавати інші послуги. Передбачено цілодобове чергування фахівців аварійно-диспетчерської служби.