(044) 223-27-26
(095)-283-88-88
(067)-506-16-04
(044) 223-27-26
(095)-283-88-88
(067)-506-16-04
РусскийEnglishУкраїнський
Консалтинговая компания SV Development – оценка недвижимости, консалтинг, разработка концепции, оценка квартир, оценка земли, агентство недвижимости

Котеджне містечко "Березовий гай"

Котеджне містечко "Березовий гай"

 
Регіон: Харківська
 
Кількість будинків: 42
 
Площа ділянки: 11 га.
 

Загальна інформація:

Фахівцями СВ Девелопмент розроблена концепція і бізнес-план котеджного селища «Березовий гай» розташований в 30 кілометрах від Харкова (Московське напрямок).

Генеральний план селища «Березовий гай» передбачає будівництво 42 котеджів площею від 260 до 400 кв.м. на закритій території, що охороняється в 11 га. Земельні ділянки 14-30 соток розташовані так, щоб забезпечити максимальну ізольованість і зручний під'їзд до котеджів.

Забудова селища ведеться однією чергою і передбачає одночасне зведення 42-х котеджів для постійного проживання та об'єктів соціально-культурного призначення.

Удома в селищі здаються з повною чорновою обробкою, по всіх приміщеннях виконана вся інженерна розводка. На вибір пропонується 7 типових варіантів котеджів. Вільне планування дозволить ефективно і раціонально використовувати внутрішній простір будинку, створити інтер'єр на будь-який смак.

Будівельні матеріали котеджів

  • Фундамент: на бурових палях з гідроізолціей;
  • Стіни: цегла;
  • Покрівля: металочерепиця;
  • Вікна: 2-хкамерние склопакети;
  • Оздоблення фасадів: декоративна цегла.

Комунікації:

Благоустрій селища «Березовий гай» передбачає можливість постійного проживання з родиною, тому що в ньому створюються всі міські умови з інфраструктури та комунікацій. До будинків підводять газ, холодна вода, каналізація, електрика (2 лінії електропередач), телефон, є дві артезіанські свердловини.

Інженерні комунікації:

  • Електрика - 18 кВт на ділянку
  • Водопровід - центральний
  • Каналізація - центральна
  • Газопостачання - магістральний
  • Система опалення - автономна

Зонування і впорядкування:

Територія, прилегла до індивідуальних ділянках, адміністративні будівлі і споруди будуть витримані в єдиному архітектурному стилі, що створює спокійну і затишну атмосферу.

Під'їзні шляхи асфальтовані, газонна трава - на землі загального користування, вуличне освітлення головної дороги, загальних під'їздів, громадських зон і в'їздів на територію - це далеко не повний перелік робіт з благоустрою.

Поблизу селища знаходиться сосновий бір, березовий гай, дивовижний за своєю красою ставок. Ви будете насолоджуватися спокоєм і тишею, що подарує Вам комфортне життя в цьому селищі.

Соціальна інфраструктура:

Соціальна інфраструктура «Березовий гаю» передбачає будівництво мінімаркету, кафе-бару, медичного пункту, дитячої кімнати, зали для загальних зборів, приміщення охорони та експлуатаційної служби.

Безпека:

На території селища передбачено в'їзд з КПП. Охорона селища здійснюється по периметру і на внутрішній території, організовано відеоспостереження. Графік чергування - цілодобовий. Передбачена система сигналізації для охорони будинків з центральним пультом в службі охорони комплексу.

Управління:

Для забезпечення життєдіяльності селища «Березовий гай» буде створена власна експлуатаційно-управляюча компанія, яка буде в подальшому здійснювати обслуговування будівель, інженерних систем і доріг після продажу будинків, прибирання території, а також надавати інші послуги. Передбачено цілодобове чергування фахівців аварійно-диспетчерської служби.