(044) 223-27-26
(095)-283-88-88
(067)-506-16-04
(044) 223-27-26
(095)-283-88-88
(067)-506-16-04
РусскийEnglishУкраїнський
Консалтинговая компания SV Development – оценка недвижимости, консалтинг, разработка концепции, оценка квартир, оценка земли, агентство недвижимости

Котеджне містечко "Тиха заплава"

Котеджне містечко "Тиха заплава"

 
Регіон: Київська
 
Кількість будинків: 54
 
Площа ділянки: 17 га.
 

Загальна інформація:

Фахівцями СВ Девелопмент розроблена концепція котеджного селища «Тиха заводь» розташованого в 20 кілометрах від Києва (Житомирський напрямок).

Генеральний план селища «Тиха заводь» передбачає будівництво 54 котеджів площею від 300 до 480 кв.м. на закритій території, що охороняється в 17 га. Земельні ділянки 20-40 соток розташовані так, щоб забезпечити максимальну ізольованість і зручний під'їзд до котеджів.

Забудова селища планується вестися в дві черги. Перша черга передбачає зведення 30-ти котеджів для постійного проживання, другий ще 24 котеджів і об'єктів соцкультпобуту.

Удома в селищі «Тиха заводь» здаються з повною чорновою обробкою, по всіх приміщеннях виконана вся інженерна розводка. Представлено декілька основних типів будинків, кожен з яких має різноманітне виконання. Можлива коректування проекту під умови Замовника та будівництво за індивідуальним проектом (за погодженням з забудовником).

Будівельні матеріали котеджів:

  • Фундамент: стрічковий, залізобетонний;
  • Стіни: пінобетон, цегла;
  • Покрівля: металочерепиця;
  • Вікна: 2-хкамерние склопакети;
  • Оздоблення фасадів: шпаклівка, фарба.

Комунікації:

Неодмінним атрибутом сучасного котеджного селища стали магістральні комунікації та сучасні системи телекомунікацій. Інженерна інфраструктура в «Тихої заводи» виконана в суворій відповідності до світових стандартів. Всі котеджі в достатньому обсязі забезпечені електроенергією, підключені до магістральних мереж газопостачання, водопроводу і каналізації.

Сучасний телекомунікаційний комплекс селища забезпечує підключення кожного заміського будинку до київської телефонної мережі, мережі Internet, систем пожежної та охоронної сигналізації.

Інженерні комунікації:

  • Електрика - 23 кВт на ділянку
  • Водопровід - центральний
  • Каналізація - центральна
  • Газопостачання - магістральний
  • Система опалення - бойлер

Зонування і впорядкування:

Архітектурно-ландшафтне оздоблення селища «Тиха заводь» виконується в єдиному стилі. Всі тротуари та пішохідні зони селища будуть викладені бруківкою, в прогулянкових зонах і біля громадських будівель здійснюються ландшафтні роботи. Територія котеджного селища обладнується системою декоративного освітлення, рівень якого автоматично змінюється залежно від часу доби. Внутрішні двори та пішохідні зони вимощені тротуарною плиткою, прикрашені газонами, деревами, лавками, парковими світильниками.

Серйозною перевагою «Тихої заводи» є власна рекреаційна зона, виконана в єдиному архітектурно-ландшафтному стилі. Береги що протікає поруч із селищем річки задумом проектувальників перетворяться на мальовничий парк з дитячими майданчиками і затишними альтанками.

Соціальна інфраструктура:

Власний адміністративно-дозвільний центр селища запланований в'їзної зоні і включає в себе мінімаркет, більярдну, тренажерний зал. Тут же будуть розташовані служби побуту, сервісні служби, пункт охорони. Для гостей селища передбачається гостьовий паркінг.

Безпека:

Ваші спокій і безпека захищені багаторівневою системою охорони: повне обгородження території селища по периметру парканом, спільні для всього селища автоматичні ворота і шлагбаум на в'їзді, пропускний пункт на в'їзді. Цілодобова охорона селища, що здійснюється службою внутрішньої безпеки.

Управління:

Для забезпечення життєдіяльності в «Тихої заводи» буде створена власна експлуатаційно-управляюча компанія, яка буде в подальшому здійснювати обслуговування будівель, інженерних систем і доріг після продажу будинків, прибирання території, а також надавати інші послуги. Передбачено цілодобове чергування фахівців аварійно-диспетчерської служби.