(044) 223-27-26
(095)-283-88-88
(067)-506-16-04
(044) 223-27-26
(095)-283-88-88
(067)-506-16-04
РусскийEnglishУкраїнський
Консалтинговая компания SV Development – оценка недвижимости, консалтинг, разработка концепции, оценка квартир, оценка земли, агентство недвижимости

Котеджне містечко "Едельвейс"

Котеджне містечко "Едельвейс"

 
Регіон: Київська
 
Кількість будинків: 131
 
Площа ділянки: 31 га.
 

Загальна інформація:

Фахівцями СВ Девелопмент розроблена концепція котеджного селища «Едельвейс» розташованого в 35 кілометрах від Києва (Макарівське напрямок).

Генеральний план селища «Едельвейс» передбачає будівництво 107 котеджів і 24 таун-хаусів площею від 220 до 400 кв.м. на закритій території, що охороняється в 31 га. Земельні ділянки 7-36 соток розташовані так, щоб забезпечити максимальну ізольованість і зручний під'їзд до котеджів і таун-хауса.

Забудова селища планується вестися в три черги. Перша черга передбачає зведення 60-ти котеджів для постійного проживання, другий - ще 57 котеджів і 24 таун-хаусів і, нарешті, третя черга забудови - це будівництво об'єктів соціального призначення.

Удома в селищі здаються з повною чорновою обробкою, по всіх приміщеннях виконана вся інженерна розводка. Майбутнім власникам пропонується для вибору 6-8 різних проектів котеджів, щоб не створювати дисонансу, але в той же час забезпечити можливість відрізняти один будинок від іншого і, таким чином , внести розумне різноманітність, підпорядковане єдиному архітектурному задуму.

Крім класичних котеджів в комплексі представлені чотирьохрівневий таун-хауси (включаючи цокольний і мансардний поверхи), зблоковані по 8 секцій, загальною площею до 250 кв.м. з прилеглою земельною ділянкою 7 соток і окремим входом.

Будівельні матеріали котеджів

  • Фундамент: плитний з монолітного залізобетону;
  • Стіни: цегла, силікатні блоки;
  • Покрівля: металочерепиця;
  • Вікна: 2-хкамерние склопакети;
  • Оздоблення фасадів: декоративна цегла.

Комунікації:

Сучасні комунікації дають можливість зробити життя власників котеджів і секцій таунхаусів комфортним та автономною. Централізована система комунікацій забезпечує безперебійну життєдіяльність селища «Едельвейс». У кожному котеджі та секції таунхауса встановлена автономна система опалення та гарячого водопостачання, що працює на природному газі, що знижує до мінімального рівень оплати комунальних платежів. При цьому господар має можливість встановлювати оптимальну температуру опалення та гарячої води.

Інженерні комунікації:

  • Електрика - 15-23 кВт на ділянку
  • Водопровід - центральний
  • Каналізація - локальні очисні споруди
  • Газопостачання - магістральний
  • Система опалення - газовий котел

Зонування і впорядкування:

Єдина архітектурно-художня концепція селища ретельно продумана з урахуванням особливостей навколишнього лісового ландшафту. Удома в селищі «Едельвейс» будуть вирішені в неповторному і колоритному стилі традиційного європейського дому.

На території виконані ландшафтні роботи, мощення, підсвічування, озеленення, облаштований штучний ставок, навколо якого благоустроюється зелена прогулочная зона, спортивна і дитячі майданчики.

Декоративні світильники та малі архітектурні форми з натурального каменю гармонійно вписані в природний ландшафт.

Соціальна інфраструктура:

Адміністративно-дозвільний центр являє собою самостійну торгово-адміністративну лінію і включає: супермаркет, спортивний комплекс з басейном, кілька кафе з різноманітною кухнею, адміністративний і диспетчерський корпус, медичний пункт, гостьову автостоянку і пункт охорони.

Безпека:

Територія обгороджена парканом і цілодобово охороняється професійною службою безпеки. За бажанням фахівці охоронного підприємства можуть створити багаторівневу систему охорони із застосуванням сучасних технічних засобів спостереження та оповіщення. На території селища організований контрольно-пропускний режим.

Управління:

Для забезпечення життєдіяльності селища «Едельвейс» буде створена власна експлуатаційно-управляюча компанія, яка буде в подальшому здійснювати обслуговування будівель, інженерних систем і доріг після продажу будинків, прибирання території, а також надавати інші послуги. Передбачено цілодобове чергування фахівців аварійно-диспетчерської служби.