(044) 223-27-26
(095)-283-88-88
(067)-506-16-04
(044) 223-27-26
(095)-283-88-88
(067)-506-16-04
РусскийEnglishУкраїнський
Консалтинговая компания SV Development – оценка недвижимости, консалтинг, разработка концепции, оценка квартир, оценка земли, агентство недвижимости

Котеджне містечко "Лісова купава"

Котеджне містечко "Лісова купава"

 
Регіон: Київська
 
Кількість будинків: 195
 
Площа ділянки: 23 га.
 

Загальна інформація:

Фахівцями СВ Девелопмент розроблена концепція і бізнес-план котеджне селище «Лісова купава» розташованого в 30 кілометрах від Києва (Житомирський напрямок).

Генеральний план селища «Лісова купава» передбачає будівництво 50 котеджів і 145 таун-хаусів площею від 170 до 300 кв.м. на закритій території, що охороняється в 23 га. Земельні ділянки 3-24 соток розташовані так, щоб забезпечити максимальну ізольованість і зручний під'їзд до котеджів і таун-хауса.

Забудова селища ведеться в три черги. Перша черга передбачає зведення 50-ти котеджів для постійного проживання, другий - ще 145 таун-хаусів і, нарешті, третя черга забудови - це будівництво об'єктів соціального призначення.

Будинки в «Лісовій Купаві» здаються з повною чорновою обробкою, по всіх приміщеннях виконана вся інженерна розводка. Будівництво всіх будівель планується в єдиному архітектурному стилі, при цьому тип будинку залежить від можливостей і фантазій покупця: за основу буде запропоновано взяти типовий варіант житла, а обробку і планування покупцеві можна вибрати самому.

Основна ідея комплексу полягає у створенні житла, за якістю і комфорту відповідного сучасного дорогому заміського житла, а за ціною - дешевше міського.

Всього в котеджному селищі «Лісова купава» планується побудувати два типи житла:

Зблоковані котеджні будинки, що представляють собою 2-х поверхові будинки, що складаються з декількох секцій (квартир), площею від 170 до 250 кв.м. Кожна секція має свій окремий земельна ділянка площею від 3-х до 4-х соток, підведення інженерних комунікацій, окремий вхід з ганком, веранду.
Другий тип житла - окремі котеджі площею від 200 до 300 кв.м. з різними земельними ділянками, розташовані на кордоні лісового масиву.

Будівельні матеріали котеджів:

  • Фундамент: збірний ж / б;
  • Стіни: цегла, фундаментні блоки;
  • Покрівля: металочерепиця;
  • Вікна: 2-хкамерние склопакети;
  • Оздоблення фасадів: декоративна цегла, плитка імітує натуральний камінь.

Комунікації:

Будинки мають повне інженерно-технічне оснащення за найвищими сучасними стандартами: центральне водопостачання, каналізація, газ, телефон, виділений Інтернет-канал і індивідуальне газове опалення. Всі квартири обладнані автоматичною системою підтримки заданої температури в приміщеннях, охоронною сигналізацією.

Інженерні комунікації:

  • Електрика - 15 кВт на ділянку
  • Водопровід - центральний
  • Каналізація - центральна
  • Газопостачання - магістральний
  • Система опалення - автономна

Зонування і впорядкування:

Архітектурне рішення дозволяє дотримати чітке зонування території, найбільш економічно використовувати виділені ділянки, забезпечити найкоротший пішохідні та транспортні зв'язки кварталів з селищем. Розміщення блоків таунхаусів виконано відповідно до діючих будівельних норм.

Лісовий масив, розташований в безпосередній близькості від селища, буде упорядковано. На його території будуть встановлені альтанки для відпочинку, пішохідні доріжки і траси для бігу, велосипедних і лижних прогулянок. Освітлення території буде досягатися поєднанням класичного освітлення (з допомогою освітлювальних стовпів уздовж доріг) і підсвіткою ландшафту, світильниками з рівня землі.

При благоустрій території передбачається система тротуарів, що забезпечує підходи до кожної ділянки території, закріпленої за відповідними котеджами і таун-хаусами.

Вся територія, вільна від забудови і дорожніх покриттів, підлягає озелененню. Озеленення та огорожа закріплених за будинками ділянок визначають їх власники.

Виділяються спеціальні майданчики для встановлення сміттєзбірників. Суцільна вертикальне планування території забезпечує відведення поверхневих стоків від будівель до дождепріемним колодязів зливової каналізації, розташованих на проїжджій частині.

Соціальна інфраструктура:

Внутрішня інфраструктура селища «Лісова купава» включає в себе торговельно-побутовий комплекс з супермаркетом, кафе та бари, спортивний комплекс з плавальним басейном та сауною, відкриту спортмайданчик, медпункт, аптеку, гостьову автостоянку, корпус для охорони і керуючої служби з усіма допоміжними приміщеннями.

Працюватиме дитячий клуб, призначений для перебування дітей під наглядом вихователя, оснащений дитячим ігровим обладнанням.

Безпека:

Трьохрівнева система охорони і відео-спостереження, регулярне патрулювання території групою швидкого реагування забезпечить безпеку жителів. Периметр селища буде захищений активними провідний-хвильовими засобами і відеокамерами, а на в'їзді буде встановлено контрольно-пропускний пункт з озброєною охороною. Цілодобова протипожежна система в разі тривоги буде подавати сигнал як всередині самого будинку, так і на пульт охорони селища.

Управління:

Для забезпечення життєдіяльності селища «Лісова купава» буде створена власна експлуатаційно-управляюча компанія, яка буде в подальшому здійснювати обслуговування будівель, інженерних систем і доріг після продажу будинків, прибирання території, а також надавати інші послуги. Передбачено цілодобове чергування фахівців аварійно-диспетчерської служби.