(044) 223-27-26
(095)-283-88-88
(067)-506-16-04
(044) 223-27-26
(095)-283-88-88
(067)-506-16-04
РусскийEnglishУкраїнський
Консалтинговая компания SV Development – оценка недвижимости, консалтинг, разработка концепции, оценка квартир, оценка земли, агентство недвижимости

Захист прав у суді

Захист прав у суді

 
Регіон: Київ
 
Дата: 2010 рік
 
Категорія: госп. суперечка
 

Загальна інформація:

Фахівцями SV Development за дорученням ТОВ «Крокус» у судовому порядку було стягнуто заборгованість за поставку товару з Комунального підприємства «Київтрактородеталь».

Фабула справи:

У липні 2007 р. в нашу компанію за захистом прав звернувся директор ТОВ «Крокус». За договором купівлі-продажу його компанія відвантажила продукцію КП «Київтрактородеталь». Відповідно до умов договору покупець зобов'язаний був розрахуватися за продукцію в 15-денний термін з моменту поставки. У призначений термін оплата не була зроблена.

Керівництвом компанії SV Development було прийнято рішення надати захист прав ТОВ «Крокус».

Виконані роботи:

Фахівцями компанії SV Development були обрані наступні способи захисту прав:

  1. Досудове спосіб захисту прав;
  2. Судовий спосіб захисту прав;
  3. Захист прав у процесі виконавчого провадження (при необхідності).

У ході реалізації досудового способу захисту прав наші юристи склали претензію про відшкодування заборгованості. Претензія була відправлена КП «Київтрактородеталь». Відповіді на претензію не було.

У ході реалізації судового способу захисту прав нашими юристами було складено позовну заяви, а також сформована доказова база у справі. Заяву було подано до Господарського суду м. Києва та прийнято до розгляду.

У ході судового засідання було доведено факт виникнення правовідносин між ТОВ «Крокус» та КП «Київтрактородеталь», факт поставки продукції, факт одержання продукції покупцем. При цьому було доведено факт невиконання покупцем своїх зобов'язань по оплаті поставленої продукції.

Рішенням суду позовні вимоги ТОВ «Крокус» були задоволені в повному обсязі. Були стягнуті повна сума боргу, пеня за весь час прострочення і судові витрати.
 
КП «Київтрактородеталь» відмовилося від добровільного виконання рішення суду. У зв'язку з цим постало питання про захист прав ТОВ «Крокус» в процесі виконавчого провадження.

Нашими фахівцями було складено та подано заяву до виконавчої служби Солом'янського району м. Києва для примусового виконання рішення суду. В результаті заборгованість була стягнута в повному обсязі.

Наші справи по захисту прав у суді

 
Регіон: Київ
 
Дата: 2010 рік
 
Категорія: госп. суперечка